HTML

Friss topikok

BUDAPESTEN LÉP FEL A LIGHTHOUSE FAMILY ÉNEKESE

2008.10.10. 14:25 bellini

Big John Whitfield bársonyos hangja bizonyára minden zene-kedvelőnek ismerős a Lighthouse Family-ból. Az énekes október 18-án Budapestre érkezik, hogy megtáncoltassa a magyarokat egy igazán lendületes bulival.

Lehengerlő funk a’la James Brown, némi house beütéssel. Talán így lehetne jellemezni azt a programot, amivel hazánkba érkezik a Lighthouse Family és a Jestofunk egykori énekese. Nyugati szomszédaink egyik legkiválóbb soul-funk együttese ugyanis Big John Whitfield-del megerősítve áll színpadra az Alcatraz-ban október 18-án. A csapat büszke arra, hogy eddig egyetlen olyan koncertet sem adtak, ahol a közönség ne táncolt volna tombolva. Big John Whitfield igazi old school soul előadó, partnerei pedig a szakma krémjéből lettek összeválogatva.

Big John Whitfield (USA): ének
Thomas Mr. Funk Hechenberger: gitár, vokál
Valentin Oman: billentyű
Sandra Lawson: basszusgitár, vokál
Thomas Froschauer: dob

Szólj hozzá!

Címkék: koncert énekes buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53707095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása