HTML

Friss topikok

Mexikói estét rendezett Kabai Laci

2008.10.09. 08:03 bellini

Mexikói vacsorával várja a többieket Kabai Laci, akire csütörtökön kerül sor a házigazda szerepében. A hangulat fokozása érdekében az Irigy Hónaljmirigy sztárja mexikói tánccsoportot hív a helyszínre, sőt még egy óriáskaktuszt is beszerez, amit el is nevez Pedronak.  Egyetlen női résztvevőként Anna aznap is magára irányította a figyelmet, amikor bejelentette, hogy fogyókúrázik.

 

Bonyodalmakban csütörtök este, Kabai Laci vacsoráján sem volt hiány. Az étel például túl csípősre sikeredett, amire a tréfás kedvű vendégek még rátettek egy lapáttal, amikor a házigazda távollétében túlfűszerezték az adagját. A vicc mégsem úgy sült el, ahogy képzelték, mert az est szakácsa már rég jóllakottt az illatokkal. A többiek pedig végül a fogásokkal laktak jól.

 

„Ahhoz képest, hogy sosem főztem még, büszke lehetek magamra, mert még a recepteket is elkérték a többiek, szóval biztosan ízlett nekik – fejezte ki örömét Laci. – Ha nincs ez a műsor, sose próbáltam volna ki a főzőtudásomat. De azért remélem, hogy mosós műsor nem lesz, mert azt nem szeretném megtanulni.”

 

Laci valóban kitett magáért, mert a mexikói vacsora mellé mexikói táncosokat is hívott, és egy nagy kaktuszt is beszerzett, amit elkeresztelt Pedronak. Egyedül azért volt csalódott picit házigazdaként, mert a hét egyetlen női résztvevője, Kelemen Anna még csak meg sem kóstolta a gondosan elkészített desszertet. Aznap találta ki ugyanis, hogy sürgősen fogyókúrába kell kezdenie.

 

„Szerintem igazán várhatott volna még két napot a diétájával, hiszen előre tudta, hogy a héten minden este vacsorázunk. Nem egészen értettem, de hát ő tudja.”

 

Az este végén még egy meglepetéssel szolgált Laci a vendégeinek: testvérével együtt kétes sikerű trombitakoncerttel szórakoztatták a megjelenteket.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92704509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása