HTML

Friss topikok

DANIEL POWTER: Under The Radar

2008.10.09. 10:15 bellini

Daniel Powter új albuma „Under The Radar” címmel szeptember 8-án jelent meg világszerte, így hazánkban is. A vadonatúj albumra 11 szerzemény került fel, köztük az új rádiós sláger a „Next Plane Home” című.

 

Daniel Powter és a producer, Linda Perry az év elején bevette magát egy los angeles-i stúdióba, hogy felvegyék az „Under the Radar” című új albumot: „Tudtam, hogy a dalok jók” – magyarázza a hegedűsből lett énekes, dalszerző, zongorista. De nem gondoltam, hogy ilyen sok gitár lesz benne. Nem gondoltam, hogy néhány dal elektronikus lesz. Nem gondoltam, hogy lesznek benne vonósok is.”

 

Linda Perry, aki maga is énekes-dalszerző és zenész, James Blunt, Gwen Stefani és Christina Aguilera karrierjét változtatta meg hihetetlen módon. Linda brutális őszintesége, és a képessége, hogy rávegye a művészeket arra, hogy érzelmeik legmélyére ássanak le, közismert. Az „Under the Radar” albumon Daniel Powter-ből élete legjobbját hozta ki.

 
www.danielpowter.com

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekes album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86704715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása