HTML

Friss topikok

Robbie Williams új albumán dolgozik

2008.10.07. 15:05 bellini

A brit énekes, Robbie Williams új albumán dolgozik, mely vélhetően jövő évben lát napvilágot, derült ki az énekes menedzsere által, adja hírül a BBC.

Januárban az énekes menedzsere, Tim Clark, azt nyilatkozta, Robbie nem ad ki új albumot az EMI lemezkiadó céggel, mert nincs megelégedve a cég új főnökeivel.

Azonban, Robbie most új albumán dolgozik, melyet vélhetően 2009-ben adnak ki, annak ellenére, hogy nincs még kihirdetve a végleges dátum, nyilatkozta Clark.

"Meglátogattam Robbiet múlt héten, otthon voltam nála. Sok dal írt és többet is elénekelt közülük." - nyilatkozta Tim Clark, aki azt is hozzátette, hogy az énekes kitűnő formában van és új zenéje csodálatos.

Az új album témáját még nem lehet tudni, egyes hírek szerint a földönkívüli civilizációt is érinti majd, Tim Clark szerint ezek azonban csak a bulvársajtó képzelgései.

A 34 éves Williams két éve nem adott koncertet, annak ellenére, hogy többször millió dolláros ajánlatokkal bombázták.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65701223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása