HTML

Friss topikok

Összetört a dél-amerikai álom?

2008.10.07. 11:53 bellini

Ki lehetett a lengén öltözött ismeretlen nő Alejandro Martinez lakásában? Kibékülhet-e még Hargitai Bea és telenovella sztár szerelme, Alejandro Martinez? A szőkeség egy romantikus álmot kergetve utazott latin szerelme után Kolumbiába. Ám ott hatalmas megdöbbenésére egy másik nőt talált a színész lakásában. Beában egy pillanat alatt egy világ omlott össze. Hogy mi lesz a történet folytatása? Kiderül a második adásból!

 

Folytatódnak Senorita Szöszi kalandjai október 7-én kedden a tv2-n. Hargitai Bea kolumbiai utazása valódi latin-amerikai szappanoperába illő fordulatokat produkál. Ahogyan azt már az első adásban is láthattuk, Bea szerette volna meglepni kedvesét, ezért a megbeszéltnél három nappal korábban utazott Kolumbiába, hogy a lakásában várja a férfit. Az utazás azonban nem várt fordulatot vett, egy őrült taxis rossz címre vitte, egy lepukkant szállodában kellett töltenie az éjszakát, és csak a húga egyik ismerőse, Oscar tudta kihúzni a pácból.

 

Végül Bea tényleg megérkezett Alejandro lakásába, ahol szexis szerelésben a pulton fekve, pezsgővel várta a zuhany alól kilépő, mit sem sejtő szerelmét. De helyette egy lenge öltözetű nő lépett be az ajtón, aki szemmel láthatóan otthon érezte magát a lakásban…

 

A „szappanopera” folytatódik, a második adásból megtudhatjuk, hogy a Bea egy pillanat alatt átveszi a forróvérű dél-amerikaiak mentalitását, és heves veszekedés közepette felelősségre vonja Alejandrot. Még a férfi méregdrága gitárját is összetöri jogosnak vélt csalódásában, amiért átrepülte a fél kontinenst, és mégsem a szerelme ölelő karjaiban landolt.

 

Természetesen Beát nem kell félteni, fogja a bőröndjeit és távozik. Ahelyett azonban, hogy bánatosan hazakullogna, ha már egyszer útra kelt, igazi önálló nőként beleveti magát a nyüzsgő dél-amerikai város forgatagába. Baráti társaságban nekiindul a forró latin éjszakának.

 

Sőt, megérkezik egyik legjobb barátnője, és újra előkerül hűséges segítőtársa, Oscar is.

De mi lett Alejandroval?

 

A folytatás kiderül kedden 21.15-kor a TV2 műsorán! Folytatódik a Senorita Szöszi!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 hargitai bea senorita szöszi

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30700957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása