HTML

Friss topikok

Molnár Imi Kelemen Anna fotóit őrzi

2008.10.07. 12:07 bellini

Molnár Imi keddi vacsorájával folytatódik a hét a Hal a tortán-ban. Egymás ugratása ezúttal sem maradhat el, főleg, amikor előkerülnek Kelemen Anna pikáns képei a házigazda mosdójából.

 

A Hal a tortán második adásában az Irigy Hónaljmirigyes fiúk hozzák a formájukat. A nap szakácsa, Molnár Imi azzal kezdi, hogy a sárgadinnyét, és dinnyelikőrt vásárol, mivel tudja, hogy Laci utálja ezt a gyümölcsöt. Ám amikor felkínálja neki az italt, azt véletlenül Annának adja…

 

Az ételekkel sem járt sokkal több szerencsével. A palacsinta a földre esik, a meggyszószba beleborul a fahéj, a pirítós odaég, a bableves pedig zacskós levesből készíti, amit konzervvel turbóz fel.

 

„Sosem főztem még, ezért igyekeztem olyan ételeket elkészíteni, amik egyszerűnek tűntek, ráadásul még szeretem is őket, így legalább kóstolgatásnál tudtam, mire számítsak. De úgy láttam, a többieknek összességében ízlettek az ételek.”

 

Imi a vendégek szórakoztatásában kitesz magáért: eredetileg kerítésfestést tervez, de végül fehér festőruhában rockoperát kell előadniuk. Ezt követően úgy billiárdoznak, hogy bizonyos szavakat nem szabad kimondani, például golyó, dákó, lyuk. Ezek után Imi B52 koktélokat készít. Anna és Imi ezen az estén is jól érzik magukat együtt. Éppen a konyhában beszélgetnek, amikor Anna talál egy férfimagazin a saját fotóival, és meggyanúsítja Imit, hogy pikáns célokra használja. Végül Imi a wc-be rejti a képeket. A fiúk nemcsak egymást, de Annát is ugratják, aki frissen műtött keblekkel érkezik az eheti forgatásokra.

 

Az este mérlegét végül Imi elégedetten foglalta össze: „Konyhatündér sohasem leszek, de legalább végre megismerkedtem a saját sütőm működésével, és rájöttem hogy ugyanolyan gyorsan meg tudom sütni a vacsorát, mint amennyi idő alatt kiszállítják egy étteremből.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr52700976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása