HTML

Friss topikok

Charlize Theront beperelték

2008.10.07. 12:33 bellini

Eddig mindig sikerült elkerülnie a botrányokat, most viszont szerződést szegett ezért beperelték Charlize Theron színésznőt. A színészőt a Raymond Weil óragyártó cég perli.

Beperelte Charlize Theron színésznőt a Raymond Weil óragyártó cég, mert a színésznő nem a cég Shine kollekcióját viselte, ezzel pedig megszegte a felek közötti szerződést.

Theron egy rendezvényen jelent meg, karján egy Dior márkájú órával.

A színésznő 1.5 milliónak megfelelő lírát kapott a cégoriástól, a cég pedig cserében azt remélte, hogy Theron 4000 lírát érő óráit reklámozza. A csalódás akkor érte a megrendelőt, amikor a celeb Dior márkájú órával jelent meg egy rendezvényen.

Ennek következtében a cég perbe adta Charlize Theront és csaknem 10 millió lírának megfelelő végkielégítést követel. A színésznő pedig fizetni fog baklövéséért, ha a bíróság a Raymond Weil cégnek ad igazat.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60701001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása