HTML

Friss topikok

Ádok Zoli - Tánclépés

2008.10.06. 17:31 bellini

A Magneoton hanglemezkiadó évek óta keresett egy olyan fiatal, tehetséges előadót, aki nem csak kitűnő hangjával, hanem rendkívüli tánctudásával is elkápráztatja a közönséget. Tavaly az egyik kereskedelmi csatorna egy új tehetségkutató műsort indított "Csillag születik" címmel, és a versenyzők között feltűnt egy szemtelenül jóképű fiatalember, aki egyértelműen bebizonyította, hogy igenis létezik olyan tehetség, aki mind a táncot, mind az éneklést egyaránt magas színvonalon képes a publikum előtt bemutatni. Ádok Zoltánnak hívták az illetőt. A kiadó rögtön felkapta a fejét a kimagasló produkció láttán, és bizalmat szavazott a srácnak.

Zoli több mint egy évtizede színpadon "éli életét", hiszen a rangos, hazai színházakon kívül (Budapesti Operett Színház, Madách Színház) számos nemzetközi produkcióban is csiszolhatta tehetségét. Fiatal kora ellenére hosszúnak mondható eddigi pályafutása során fellépett Ausztriában, Svájcban, Németországban, ahol olyan musicalekben szerepelt, mint a Fame, vagy a Macskák. Ezeken kívül jó néhány varietében és musical show-ban csodálhatta őt meg a nagyérdemű, amelyekben többek között a Mamma Mia, a Chicago vagy a Kabaré egy-egy betétdalát adták elő. Zoli jelenleg is szerepel a hatalmas sikernek örvendő József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalben. A filmes szakma is felfigyelt a tehetséges fiatalra, jövő tavasszal debütál az Álom.net című alkotás a mozikban. A filmben nemcsak szerepel, hanem az egyik betétdal is az ő nevéhez kapcsolódik.

Ádok Zoli a hazai popzene rajongói előtt a "Tánclépés" című kislemezével mutatkozik be. A dal napjaink egyik legtehetségesebb zeneszerzője, Szabó Zé nevéhez fűződik. A szerzemény olyan jól sikerült, hogy egy svéd csúcsproducer, Thomas Törnholm vállalta el a dal keverését. Ez bizony igen ritka a hazai előadók között. Thomas nevét a zenerajongók is jól ismerhetik, hiszen az ő nevéhez fűződnek az Alcazar csapat legnagyobb slágerei ("Crying at the Discoteque", "This Is the World We Live in", "Sexual Guarantee").

  A maxin a rádiós verzió mellett két fantasztikus remix is helyet kapott, az egyik Spigiboy, a másik pedig Markanera tehetségét dicséri. Az Indián által rendezett "Tánclépés" látványos, kitűnő videója hamarosan látható a hazai zenecsatornákon. Ádok Zoli bemutatkozó nagylemeze a tervek szerint október második felében lát napvilágot.

Szólj hozzá!

Címkék: zene video youtube énekes videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14699805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása