HTML

Friss topikok

CSIFÓ DORINA AZ ELSŐ MAGYAR LÁNYTAGOKBÓL ÁLLÓ LÁZADÓ TINIPOP ZENEKAR ÉLÉN!

2008.09.30. 10:30 bellini

Akik az elmúlt években figyelemmel kísérték a legsikeresebb magyar sorozatot (Barátok közt) estéről estére az egyik kereskedelmi tv-csatornán, azok számára ismerősen csenghet Csifó Dorina neve. A fiatalok körében hihetetlen népszerűségnek örvendő tizenkilenc éves sztár a közelmúltban a legnagyobb barátságban vált el a produkciótól, mert úgy gondolta, hogy más területen is ki szeretné próbálni tehetségét. Ez pedig nem más, mint az éneklés.

Az első énekesnői megmérettetésére az idei VIVA Comet-gálán került sor, ahol több ezer néző előtt aratott fantasztikus sikert. A folytatás pedig az első kislemez, amely "Könny a semmiért" címmel kerül a rádiókhoz. A dalhoz készült látványos videoklip rendezője Indián volt, aki egy ázsiai faluba álmodta meg az akciódús történetet. Nagyon fontos kiemelni, hogy a klipben szerepelő három ifjú hölgy nem statiszta, hanem mindhárman képzett zenészek.

CS.I.F.O., azaz Csifó Dorina a november elején megjelenő bemutatkozó nagylemezét már zenekarával készítette el, a korong zenei producere és fő dalszerzője Szabó Zé volt, aki olyan tinisztárok karrierjénél bábáskodott, mint Mark vagy az Anti Fitness Club. A dalok pop-punk, rockos stílusban fogantak, melyek természetesen nem nélkülözik az azonnal ható, a hallójáratokból kitörölhetetlen dallamokat sem. A szövegek az Anti Fitness Club frontemberének, Molnár Tamásnak a munkáját dicsérik, aki közérthetően, a tinik nyelvén képes megfogalmazni azokat a gondolatokat, amelyek a mai fiatalokat foglalkoztatják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32688614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása