HTML

Friss topikok

Vezetésben csapnak össze a fair vezetésért kampányoló sztárok

2008.09.17. 17:23 bellini

Egyre több autó, egyre nagyobb füst és szmog, egyre több ideges ember az utakon – ez jellemzi leginkább Budapest és általában a városok utcáit. Az ideges vezető kevésbé figyelmes, így sajnos a közlekedés is egyre kevésbé biztonságos. Éppen ezért több, az autósportban és a vezetésben jártas sztár összefogott és kampányt indítottak, hogy felhívják a figyelmet a fair közlekedésre.

                                                                  

A kampány zárásaként megrendezik a Légy te is Fair vezető! program döntőjét, ahol fény derül Magyarország legjobb vezetőjének kilétére. A verseny legizgalmasabb része minden bizonnyal a sztárfutam lesz, ahol Szily Nóra, Gönczi Gábor, Csordás Tibi, Debreczeni Zita, Répa Kata és Horty Gábor méri majd össze vezetési tudását!

 
Ízelítő a programból:
 
09:30 Érkezés
10:00 Civil futamok
11:00 Sztárfutamok
12:00 Sztárok döntője
12:30 Állófogadás
13:30 Civilek döntője
14:00 Eredményhirdetés
 
 

A kampány egyébként közel négy hónapig tartott, és nem a KRESZ értelmezéséről, hanem sokkal inkább azokról a problémákról szól, amelyek jellemzik a mindennapi, bármelyikünkkel előforduló közlekedési szituációkat: az irányjelző használatáról, a gyalogosokkal szembeni figyelmességről, és általában a felelősségteljes, „normális” közlekedésről. Az utakon tapasztalható általános morál javítását célzó kezdeményezés hitvallásához több olyan sztár is csatlakozott, akik igencsak otthon vannak az autózásban és a közlekedés témakörében.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84668235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása