HTML

Friss topikok

Hal a tortán: Albert Györgyi nem tudta, hol van

2008.09.16. 11:30 bellini

Annak ellenére, hogy Fásy Ádám vacsorájáról Hajdú Péter idő előtt távozott, mégis nagyszerűen sikerült az este, hiszen a gáláns úriember megkoronázta Rába Timit, majd Albert Györgyit. Végül pedig - szintén Györgyi segítségével - mini Fásy Mulató alakult ki az est végére. Albert Györgyi annyira jól érezte magát, hogy még másnap, Dr. Torgyán Józsefnél is azt hitte, hogy Fásy Ádámnál vendégeskedik.

 

Fásy Ádám gyakorlott szakácsként és vendéglátóként tökéletes vacsorával örvendeztette meg vendégeit. Ennek ellenére Hajdú Péter a menüsor végezte előtt távozott a helyszínről. „Péter már előző este, Györgyinél elrontotta a gyomrát. Györgyi ugyanis elég furcsa ételeket szolgált fel nekünk, egy gyanús színű műanyag terítővel lefedett asztalon. Én nem is nagyon ettem akkor, csak az előételként felszolgált répából csipegettem. Sajnos azt sem mosták meg elég alaposan, ezért ropogott a homok a fogam alatt”, mesélte Fásy Ádám, aki nem csak ezért tartotta furcsának Albert Györgyi viselkedését. „Györgyi a kelleténél egy kicsit többet ivott. Emiatt harmadnap, Torgyán Jószefnél még mindig azt hitte, hogy az én vendégem, és még ott is engem pontozott.”    

                                                                                        

Fásy Ádám gáláns úriemberként a Miss Universe Hungary és a Miss World koronáival megkoronázta az este két hölgytagját, Rába Timit és Albert Györgyit is. Előbbit a „Legszebb anya”, utóbbit a „Legszebb Miss Háromszor Elvált Asszony” címmel illette. Györgyi ezért cserébe azzal jutalmazta meg a társaságot, hogy végig dudorászta az estét, majd végül Fásy Ádámmal igazi Fásy Mulatót varázsolt a vacsora végén olyan klasszikusokkal, mint a Hosszú fekete haj, vagy a Kék a szeme. „Meghívtam a Mesterhármast, akik nagyot dobtak a hangulaton, így nagyon jókedvűen fejeződött be az este.” – összegezte az esétét Fásy Ádám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fásy Ádám vacsorája kedden 20.15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán c. műsorában

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77665860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása