HTML

Friss topikok

Paris Hilton Britney Spearsel énekelne duettet

2008.09.12. 17:12 bellini

Paris Hilton nemrég azt nyilatkozta, szívesen készítene duettet Britney Spears énekesnővel, aki a hétvégén három MTV Video Music Awards szobrocska boldog tulajdonosa lett.

Hilton azt nyilatkozta, azt szeretné ha a duett új albumán jelenne meg. A híresség 2006-ban adta ki első albumát, Paris címmel. A FemaleFirst.co.uk értesülései alapján, az albumból 700.000 példány kelt el.

„Új albumom hamarosan meg fog jelenni, és nagyon szeretném ha Britneyel énekelhetnék egy duettet. (Az album) nagyon popos és hasonlít egy picit Kyle Minoguera.” – lelkesedett Paris.

Paris Hilton az egyik legmediatizáltabb híresség az Egyesült Államokban. Paris 2003-ban vált híressé, miután az internetre felkerült egy szexjelentet, melyet még egykori barátjával, Rick Salomonnal készített.

Ezután Hilton egy reality-show sztárja lett, a Simple Life-ban Nicole Ritchie barátnőjével, majd 2005-ben feltűnt egy B kategóriás horrorfilmben. 2006-ban megjelent első albuma, míg 2007-ben három hetet töltött börtönben mert megszegte a KRESZ-t.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár pletyka énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59660597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása