HTML

Friss topikok

Beyonce harmadik szólóalbumán dolgozik

2008.09.11. 11:30 bellini

Beyonce Knowles R&B énekesnő november 18-án mutatja be harmadik szólóalbumát az Egyesült Államokban, adta hírül az énekesnő lemezkiadó cége, a Columbia Records.

Az énekesnő harmadik szólóalbumának címét még nem tudni, de azt már tudjuk, hogy a 2006-ban megjelent B'Day korong folytatása, mely 2006 szeptemberében az első helyen startolt a USA Pop Chart toplistán.

A Columbia lemezkiadó cég szerint ez lesz az énekesnő legszemélyesebb albuma, Beyonce maga is aktívan részt vett a dalok megírásában.

Október 7-től már a rádiók is sugározni fogják az énekesnő két új dalát, az If I Were A Boy-t és a Single Ladies-t. Nemrég Beyonce Mariah Carey, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus şi LeAnn Rimes énekesnőkkel közösen énekelte el a Just Stand Up című dalt, mellyel a rákbetegség ellen kívánnakzdeni.

Az elmúlt négy évben az énekesnő a film világától sem állt messze, 2006 decemberében szerepelt a Dreamgirls című musicalben Eddie Murphy és Jamie Foxx oldalán.

Tavaly ősszel az énekesnő Romániában is fellépett, Kolozsváron B'Day című albumát népszerűsítette.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr96658426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása