HTML

Friss topikok

Szakácsnak készült a műsorvezető!

2008.09.09. 10:14 bellini

Ben, a VIVA TV műsorvezetője arra készült, hogy egy vidám estét tölt barátaival és kollégáival, amikor a Premier Pláne forgatásán borsos tokány főztek. Csakhogy a jóképű műsorvezető arra nem készült fel, hogy még a főzés megkezdése előtt rosszul lesz…

 

Különleges kalandokban van része Bennek a megújult Premier Pláne forgatásain. A VIVA TV műsorvezetője kipróbálta már a szinkronúszást, a műugrást, és legutóbb a borsos tokány főzését is. Bár ez utóbbi a vártnál kicsit izgalmasabbra sikerült.

 

„A barátaimmal, kollégáimmal nagyon jó hangulatban készültünk a főzőversenyre, és még eleinte részt is tudtam venni az előkészületekben, de sajnos ezután egy vírusos gyomorrontás miatt rosszul lettem, és az este hátralevő részét a mosdóban töltöttem” - árulta el Ben.

 

A műsorvezető mellett Kovácsovics Fruzsina, Steiner Kristóf és Cozombolis is kipróbálta a főzési képességeit. Ben már csak azért is sajnálta, hogy nem vehette ki jobban a részét a munkálatokból, mert valaha szakácsnak készült.

 

Németországban végeztem a gimnáziumot, ahol egy- egy hét szakmai gyakorlatot kell eltölteni az általunk választott helyeken. Én ebben az időszakban is szakácsként gyakornokoskodtam.”

 

Ben végül nem szakács lett, de szeret főzni.

 

„Egyszerűbb ételeket, és látványos hideg kajákat bármikor el tudok készíteni.”

 

Ben egyébként barátaival arra készül, hogy egy kora őszi grillpartin bepótolja az elmaradt íz orgiát.

Szólj hozzá!

Címkék: tv celeb bulvár pletyka csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56655112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása