HTML

Friss topikok

Újra összeáll a STEP zenekar!

2008.09.06. 17:18 bellini

Zenetörténeti esemény várható szeptember hetedikén a Danubius Rádió Hajrá Magyarok! című műsorában, ahol újra összeáll a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb pop bandája, a STEP zenekar.

Az 1987-ben létrejött bandában olyan zenészek játszottak, mint Flipper Öcsi, Mester Tamás, az Első emeletből ismert Kisszabó Gábor, Fehér Attila és Popper Péter. A zenekar első menedzsere a szintén az Első emeletből ismert Tereh Öcsi lett, később azonban a bandát Fenyő Miklós is istápolta. Több nagy sikerű lemezük, köztük a Támadás és a Ciao is több mint 90 ezer példányban fogyott el, és az ország fiataljai megőrültek a bandáért. Amikor azonban Flipper Öcsi kiszállt, a zenekar megszűnt. De most, 2008-ban újra összeáll a nagy csapat, akik terveikről, a múltról és a jövőről beszélnek a szeptember 7.-én, vasárnap 8-12 óra között a Danubius Rádió Hajrá Magyarok! Című műsorában.

Szólj hozzá!

Címkék: zene rádió énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80651336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása