HTML

Friss topikok

Junior egykori osztályfőnökét kapta ellenfélül

2008.09.05. 18:38 bellini

LL Junior egykori osztályfőnökét kapta ellenfeléül a Hal a tortánban! Az énekes és Choli-Daróczy József költő kapcsolata évekre nyúlik vissza. Junior nem egyedül készítette a menüt, édesanyja és nagynénje segített a főzésnél, így azonban mindenki megnyalta a tíz ujját a vacsora után. Az est végén a csapat minden tagja elsírta magát!

 

Közös sírásba torkollott a Hal a tortán forgatása LL Juniornál! A társaság meghatódott, amikor Bangó Margit énekelni kezdett egy gyönyörű dalt. Juniorék egyébként is nagyon összekovácsolódtak az együtt töltött hét alatt, szinte egy családdá váltak.

 

„Igazi család lettünk erre a hétre, Bangó Margit mintha az anyám lett volna, Choli az apám, Csabi és Völgyi Zsuzsi pedig a testvéreim! Minden nap igazi roma napot tartottunk, minőségi zenével, minőségi mulatozással!”

 

Junior mindenkit régi ismerősként köszöntött a társaságból, legrégebben mégis a költővel, Choli-Daróczi Józseffel ismerik egymást. A Hal a tortán két szereplője ugyanis már az iskolából ismeri egymást – Junior akkor diák, Choli pedig tanár volt!

 

„Cigány nyelvet és irodalmat tanított nekem, már az iskolában is nagyon szerettem. Most jó volt vele találkozni újra, és ugyanúgy megadtam neki a tiszteletet, mint akkor! Már akkor is tegeződtünk, így nem volt nehéz most sem,, a romáknál mi nem magázódunk. Nagyon kevesen tudják róla, amit én igen, hogy a Bibliát ő fordította le roma nyelvre!”

 

Juniornak egyébként a vacsorakészítésben édesanyja és nagynénje is segített, így minden nagyon finomra sikerült. Egyetlen fogás nem fogyott: a tarja, amit az énekes teljesen egyedül és saját kezűleg készített… Ezzel együtt mindenki jóllakott, és ahogy egész héten, most is fogyott rendesen a pálinka, Cholit pedig még rappernek is beöltöztették…

 

LL Junior vacsorája pénteken, 20:15-kor, a TV2 képernyőjén, a Hal a tortán műsorban!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok énekesek celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20650147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása