HTML

Friss topikok

Tyra Banks a legjobban kereső TV sztár, a Forbes szerint

2008.09.04. 12:12 bellini

Tyra Banks, egykori modell, akinek két sikeres tv műsora is futott az Államokban, kereste a legtöbb pénzt a televíziózásban 2007 június és 2008 júniusa között, derült ki a Forbes listája alapján.

23 millió dollárt keresett Tyra Banks egy év alatt a televíziózással, derül ki a Forbes magazin újabb listájából. Tyra két sikeres showban is dolgozott, a The Tyra Banks Show-ban és az America's Next Top Model-ben, melyben producerként és zsűritagként vette ki részét.

A 34 éves celeb tavaly szerződést között a Warner Bros. céggel, a Stylista című reality showra, amely egy magazin körül fog zajlani.

"Még mindig léteznek lehetőségek a televíziózásban. Noha eltelt az epizódonként egy millió dolláros gázsik korszaka, a legjobban kereső tv sztárok más módját is megtalálják a pénzkeresésnek." - nyilatkozta Lacey Rose a Forbes.com munkatársa.

A toplista második helyén a szintén modell, Heidi Klum szerepel, aki a Project Runway és a Germany's Next Top Model című műsorokat vezeti, és aki egy év alatt 14 millió dollárt keresett. Heidi nemcsak a televíziózásban sikeres, több üzleti érdekeltsége van, nevével jelzett krémmel, farmerrel és ékszereivel keresi pénzét.

A Grace klinika sztárja, Katherine Heigl, aki elnyerte a legjobb színésznőnek járó Emmy díjat, az Izzie Stevens karakter megformálásáért, került a toplista harmadik pozíciójára, keresete egy év alatt elérte a 13 millió dollárt. A színésznő keresetének legnagyobb részét a Felkoppintva és a 27 idegen igen című filmekkel kereste.

A lista negyedik helyén Eva Longoria szerepel. A Született Feleségek sztárja 9 millió dollárt keresett egy év alatt, melyet nagyrészt a L'Oreal-al és a Bebe Sport-al kötött szerződéseinek köszönhet.

Maura Tierney, a Vészhelyzet sztárja zárja a lista első öt helyezettjét. A színésznő egy év alatt 7,5 milliót keresett.

Szólj hozzá!

Címkék: modell szépség színésznő hírességek szépségkirálynő forbes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13648001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása