HTML

Friss topikok

Szájrapuszit kapott LL Junior és Völgyi Zsuzsi is!

2008.09.03. 10:27 bellini

Bangó Margit igazi roma öltözékben fogadta a vendégeket, vajdánéként szájrapuszival! A csodás ruha mellett az ételek is tökéletesen sikerültek, ahogy az a Kossuth díjas művésznőtől megszokott.

Margit a vendégeknek azt is elárulta, hogy bizony nagyon korán, 31 évesen már nagymama volt, a fiatalokat pedig – Csabit, Zsuzsit és Juniort – gyermekeként szerette meg! Zsuzsi dekoltázsa egyébként, ahogy egész héten, Margitéknál is hatalmas sikert aratott!

Bangó Margit ad a külsőségekre is, természetesen nemcsak a vacsorával akarta elkápráztatni a többieket, hanem az öltözékével is. Egy filmben alakított vajdánét, innen jött az ötlet, hogy a vajdafeleségek hagyományos öltözetét viselje. A vendégek elájultak a csodás ruha láttán.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Egy filmben alakítottam vajdánét, innen jutott eszembe, hogy ilyen ruhát kellene felvennem, nekem is, és a lányoknak is, akik segítettek! Az elmúlt hét egyébként pályafutásom egyik legkedvesebb hete volt, úgy éreztem magam a többiekkel, mint egy tyúkanyó. Cholival már régen ismerjük egymást, meg persze a fiatalokkal is, de mégsem töltöttünk együtt ennyi időt eddig!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Margit meglepte a társaságot alaposan, amikor elárulta, ő bizony már nagyon korán, 31 esztendősen nagymama lett. Egyetlen lánya ugyanis kisunokával ajándékozta meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Nekem mindig az volt az álmom, hogy sok gyerek legyen körülöttem, de nekem nem lehetett. A lányom bepótolta, négy unokával ajándékozott meg, és már egy dédunokám is van, aki a legnagyobb szerelem nekem!” – mesélte a művésznő.

 

 

 

 

 

 

 

 

Margit vacsoráján egyébként LL Junior fakadt dalra, és szórakoztatta a többieket. Völgyi Zsuzsi a pedig a csodaszép dekoltázsával vonta magára a figyelmet…

Bangó Margit vacsorája szerdán 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 magyar sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84646117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása