Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss topikok

5. Erotika Parádé a Lurdy Házban

2008.08.29. 16:33 bellini

Augusztus 29 - 31. között rendezik meg ötödik alkalommal a budapesti Erotika Parádét, melynek idén a Lurdy Ház ad otthont. Az idei év egyik meglepetése a nők számára a Chippendale-show.

Idén is megrendezik az Erotika Parádét. A felnőtteknek szóló eseményt a Lurdy Ház első emeletén tartják. A ma kezdődő, háromnapos rendezvényen a nők is megtalálhatják számukra a megfelelő programot, hiszen a szórakoztatásukra idén Chippendale-showval is kedveskednek a rendezők.

Tommyboy a háromnapos program házigazdája a Borsnak elmondta: - Ha kellően lelkes lesz a hölgy közönség, akkor megígérem, hogy egy exkluzív meglepetéssel én magam is kedveskedek nekik.

A rendezvényre pénteken 2495 Ft., szombaton 2995 Ft., míg vasárnap 1495 Ft.-be kerül egy jegy ára. A hölgyek mindegyik nap kedvezményesen, 995 Ft.-ért látogathatják az esemény helyszínét.

Szombaton, augusztus 30-án az Irigy hónaljmirigy koncertjével várják az érdeklődőket. Az esemény sztárvendége Lucy Belle lesz. Az eseményen olyan neves magyar és külföldi pornósztárokkal találkozhatnak a látogatók, mint Mészáros Dóri, Nikki Rider, Terra Bond, Rácz Linda, Maria Bellucci, Playmate lányok és még sokan mások.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar szex hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65639722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása