HTML

Friss topikok

Damu Roland cigányzenészekkel húzatta a talpalávalót

2008.08.28. 11:02 bellini

Damu Roland kitett magáért. A Jóban, rosszban Elődje a kertben rendezett mulatságot, cigányzenészekkel színesítve az amúgy is nagyon különleges menüt. Roland igazi barátságot kötött Kovival, de a többiekkel is remekül kijött, Dér Henivel még – igaz, csak a játék kedvéért - flörtölt is a sármos színész! A pálinka is jelentős mértékben fogyott a forgatásokon, Roland pedig elárulta, máig hiányoznak neki a társai.

 

Damu Roland szeret és tud is főzni. A Jóban, rosszban Várnagy Elődje különleges menüvel készült a csapatnak, még cigányzenészeket is hívott, hogy szórakoztassák a társaságot.

 

Imádok főzni, persze nem minden nap, mert akkor elveszne a varázsa – mesélte Roland, aki minden ételhez más bort szolgált fel. – Más dukált a vörösboros marhapörkölthöz, és más a vendégváró füstölt fürjtojáshoz is!

 

Roland, ahogy egész héten (és ahogy mindenki más is), most is iszogatott, a vendégségében mégsem ő, hanem Dér Heni csípett be leginkább. Rolandnak egyébként kimondottan megtetszett az énekesnő, olyannyira, hogy az este végén megkérte, aludjon nála. Persze ez az egész csak viccelődő flört volt, ezzel együtt nagyon szimpatikus neki Dér Heni. A legjobban mégis Kovival találtak egymásra…

 

„Bár mi csak most találkoztunk először, két perc alatt megszerettem. Csupaszív, nagyon kedves ember. Azóta is sokat beszélünk, smsezünk egymással. Közös vacsorákat is tervezünk, az egész csapattal. Mindenki laza volt, és nem játszotta meg magát senki sem. Öt napig együtt voltunk, és bevallom, öt napig ittunk is. A végén nagyon furcsa volt, hogy nincsenek körülöttem ezek az emberek, hiányoztak! – tette hozzá a színész.

 
Damu Roland főztje csütörtökön, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49637448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása