HTML

Friss topikok

ANTI FITNESS CLUB LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

2008.08.27. 10:45 bellini

A tizenéves korosztály körében abszolút favoritnak számító Anti Fitness Club szeptember 26-án tartja nagyszabású lemezbemutató koncertjét a budapesti Petőfi Csarnokban!

A huszonéves srácok bemutatkozó albuma közel 6 év közös munka, turnézás és demózás után június 7-én került a boltokba. A nemes egyszerűséggel csak "ANTI FITNESS CLUB" címet viselő nagylemez mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ Top 40 albumeladási listáján, Madonna és Ákos aktuális kiadványa közé ékelődve, és azóta is az élvonalban tanyázik, amely egy első lemezes előadó számára óriási eredmény!

A megjelenés napján több mint 2 órán keresztül dedikálták az albumot, majd részt vettek a BRAVO OTTO gálán, amelyen a közönség nekik szavazta meg az év felfedezettjének járó szobrot, és ők adhatták a díjkiosztó utáni nagykoncertet, amit a felhőszakadás sem tudott elmosni: közel ezer rajongó a zuhogó eső ellenére is kitartott mellettük.

A következő hét ismét sikert hozott, hiszen a VIVA Cometről sem távoztak üres kézzel: ezúttal egy szakmai zsűri ítélte nekik az legjobb új előadó díját, jelezve, hogy az AFC-t a következő évek egyik nagy reménységének tartják. A megjelenésnapi budapesti autogramosztás után több vidéki városban is több órás sikeres dedikálást tartottak, és a nyár folyamán néhány rendezvényen már megmutatták magukat a színpadon is, de a nagy lemezbemutató koncertre várni kellett - egészen mostanáig!

2008. szeptember 26-án 20.00 órától, a városligeti Petőfi Csarnok színpadán látványos technikával, sztárvendégekkel kiegészülve lépnek színpadra, így a rajongók végre élőben is hallhatják a lemez dalait, sőt, a fiúk számos különleges meglepetéssel is kirukkolnak majd! A próbák már gőzerővel folynak!

A koncert különleges sztárvendége: A Stáb

Szólj hozzá!

Címkék: magyar koncert buli sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr66635443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása