HTML

Friss topikok

Botrányt keltett az Orangina reklámja

2008.08.26. 13:06 bellini

Rengetegen panaszkodnak az Orangina üdítőital újabb reklámja miatt, melyben bikinis állatok kihívóan táncolnak, többek között rúd mellett, és félreérthetetlen jeleneteket alkotnak.

A 60 perces reklám egy medve és egy őz szerelmi történetét meséli el, mely több Orangina üdítő robbanásával végződik, az üdítős üvegeken pedig zebrák lovagolnak. A jelenet végén a pezsgő ital más állatok testén landol.

A reklám, melyet egy franciaországi ügynökség készített felbőszítette a legtöbb gyermekvédelmi szervezetet, adja hírül a The Telegraph.

"Az Orangina leginkább a fiatalok és gyermekek közösségét célozza meg, ez az új reklám azonban igencsak provokatív, a szexualitásra serkent" - nyilatkozta Claude Knights, a Kidscape gyermekvédelmi szervezet vezetője.


Az Advertising Standards Agency (ASA) 147 panaszlevelet kapott, miután bemutatták a reklámot, augusztus 1-én. Az ügynökség képviselői arról tájékoztattak, nem tudják még, hogy beszüntetik a klip vetítését, vagy sem.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4633748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása