HTML

Friss topikok

Első gyerekével terhes Mel C a Spice Girls énekesnője

2008.08.22. 13:01 bellini

Melanie Chrisholm, azaz Mel C, az egykori Spice Girls lánycsapat énekesnője nemrég bevallotta első gyerekével terhes, az énekesnő már alig várja gyereke érkezését, írja a telegraph.co.uk.

A 34 éves énekesnő és partnere Thomas Starr, akivel hat éve alkotnak egy párt, azt nyilatkozták, rendkívülien örvendenek a gyerekáldásnak.

"Melanie a kilencedik mennyországban van, amióta megtudta anyuka lesz. A lányok (a Spice Girls lányai) is örvendenek neki, és minden jótanácsokkal ellátják majd." - nyilatkozta az énekesnő egyik jóbarátja.

"Szeretem a gyerekeket, a legjobb a Spice Girls turnéi alatt az volt, hogy megismerhettek kolléganőim gyerekeit. Tudom, hogy a jövőben a gyerekek életem részévé válnak." - nyilatkozta Mel C, aki többször hangoztatta már, hogy szívesen vállalná az anyuka szerepet.

Mel C az egyetlen a Spice Girls csapatból, akinek még nem született gyermeke. Volt csapattársainak - Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown és Emma Bunton - összesen hat gyereke van.

Posh Spicenak három gyereke van, Brooklyn, Romeo és Cruz, Emma Buntonnak egy kisfia született, akit Beau Lee Jonesnak hívnak, Geri egy Bluebell Madonna nevű kislány édesanyja, míg Mel B-nek két gyereke született, Pheonix Chi és Angel.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár baba énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95627637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása