HTML

Friss topikok

Újabb albummal jelentkezhet idén a Coldplay

2008.08.21. 13:00 bellini

Egy teljesen új albummal jelentkezhet idén a brit Coldplay együttes, annak köszönhetően, hogy a formáció tarsolyában több olyan elkészített dal van, amit még eddig nem használtak.

A Sun lap értesülései alapján a csapat annyi jó dalt készített a Viva la Vida korong elkészítésekor, amelyet idén júniusban meg is jelentettek, hogy a megmaradt dalokból egy teljesen új lemezt is összehozhatnak.

A csapat Brian Enoval közösen dolgozott együtt a Viva album elkészítésekor, az eladások pedig meghozták a fáradozások gyümölcsét, hiszen már az első héten 721,000 kópiát adtak el a korongból.

"Igencsak gyümölcsöző volt a Viva La Vida. Kitűnő munkát végeztek Brianank" - nyilatkozta a The Sun napilap. Egyes források szerint a csapat turnéja közben ismét stúdióba vonul, hogy módosítson pár elkészült dalán.

Ha valóban elkészül a korong, akkor ez lehet a csapat utolsó albuma az EMI lemezkiadó céggel közösen. Általában bevett szokás, hogy a lemezszerződéseket hat album megjelentetésére írják alá. A csapat pedig teljesíti ezt a feltételt, utána pedig szabadon választhat más lemezcégek közül.

Januárban az a hír járta, hogy a Coldplay felbonthatja szerződését az EMI-vel, akárcsak a Radiohead és Paul McCartney. Chris Martin az új album kapcsán elmondta, hogy a Viva korongról lemaradt a Kylie Minogueal közösen készül Lunar című dal, viszont az új albumon szerepelni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55625925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása