HTML

Friss topikok

2009-ben feloszlik az RBD csapat

2008.08.18. 11:43 bellini

2009-ben feloszlik a latin formáció, az RBD. A csapat feloszlása előtt egy 25 állomásos turnéra indul, melynek első állomása Madridban lesz augusztus 21-én.

Négy év együtt zenélés után, 2009-ben feloszlik az RBD formáció, azután, hogy befejezték 25 állomásos turnéjukat, mely során Romániában is fellépnek, szeptember 6-án Bukarestben.

A turné országai között szerepel Spanyolország, Szerbia, Szlovénia, Venezuela, Argentína, Peru, Brazília, Mexikó és az Amerikai Egyesült Államok.

"Véghez vittünk egy olyan álmot, amely lehetetlennek tűnt. Énekeltünk, örvendtünk, nevettünk és sírtunk dalainkban több ezer ember előtt. Sok ember életében nyomot hagytunk...kedves rajongóink! Ti is jelentős szerephez jutottatok mindannyiunk életében, mindig a szívünkben hordozzunk titeket" - nyilatkozta Poncho, Anahi, Christopher, Dulce, Maite és Christian egy sajtóközlemény keretén belül.

Annak ellenére, hogy bejelentették feloszlásukat, az RBD csapat egy filmet és egy új stúdió albumot is el szeretne még készíteni, és az sem kizárt, hogy a jövőben ismét együtt fognak dolgozni.

Az RBD csapat 2004-ben alakult a Rebelde telenovella kapcsán, tagja között pedig Anahi (Mia Colucci a telenovellaban), Alfonso Herrera (Miguel Arango), Christopher Uckerman (Diego Bustamante), Dulce Maria (Roberta Pardo), Mayte Perroni (Lupita Fernandez) és Christian Chavez (Giovanni Mendez) szerepeltek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr69621022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása