HTML

Friss topikok

Sziget 2008: Sorban álltak a sztárok az EA-játékokért

2008.08.15. 10:50 bellini

Ha egy rövidke felmérést végeztünk volna a Szigeten a magyar hírességek körében, biztosan egyértelmű lett volna a válasz, melyik sátrat ajánlják a fesztiválra kilátogató fiataloknak. A Jamiroquai koncertre az Electronic Arts légkondicionált sátrában melegített Majka, de beszállt a virtuális zenélésbe a Sugarloaf teljes csapata, a No Thanx együttes énekese, Erik és szerelme Kisó is. Gáspár Laci és Váczi Gergő inkább a Need for Speed-et választotta, míg Müller Attila a FIFA sorozat legújabb játékával próbált legyőzőre találni. Az biztos, az egy négyzetméterre eső sztársűrűség a Játékvilágban volt a legnagyobb.

Az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit. Sztárvendégek társaságában a FIFA, a Need for Speed, MySims, Sims és Spore játékokkal kapcsolódhatott ki, aki ellátogatott a játéksátorba, s a legújabb mobiltelefonra letölthető játékokat is kipróbálhatta bárki. Amellett hogy játszhattak többek közt a SPORE, Tetris POP, Need for Speed ProStreet, FIFA 08 játékokkal a mobilállványon, lehetőség volt továbbá különböző mobil-tartalmakat is letölteni Bluetoothon keresztül. Két Bluetooth szervert helyeztek ki a sátorban, melyekről letölthető ingyenesen a SPORE Origins és a Tetris POP demók, 3 különböző SPORE téma illetve háttérképek.

Zimány Linda azonnal talált is kedvére valót a mobiltartalmak között, így amíg Majka megállás nélkül zenélt a virtuális dob segítségével, a szőke modell a mobilállványoknál szórakozott.

„A Need for Speed egyértelműen a kedvenc játékom” – jelentette ki Gáspár Laci, miközben irányította játék-Drift autóját. – „A sorozat minden darabja megvan otthon, mégis akármikor lehetőségem van játszani, találok új izgalmakat.”

„A haverommal szoktunk együtt autóversenyezni, persze csak virtuálisan” – vette át a szót Váczi Gergő, aki az énekes mellé beszállt a versenybe. – „Sajnos Gáspár Lacival szemben biztosan alul maradok, de remekül kikapcsol ez a játék.”

Lola már a koradélutáni órákban megérkezett a Szigetre, s miután körbenézett az EA-sátorban azonnal rátalált igaz szerelmére: a fajilag besorolhatatlan Spore – lény egyértelműen elrabolta a fiatal énekesnő szívét.

Az Electronic Arts sátra a Sziget minden napján 14.00 órától várja az érdeklődőket izgalmasabbnál izgalmasabb játékaival.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61616957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása