HTML

Friss topikok

Pink új dallal jelentkezik

2008.08.15. 10:28 bellini

So What a címe annak a dalnak amellyel Pink új albumát kívánja promotálni. A 2008 október második felében piacra kerülő korong első bemutatkozó dalát e héten kezdik játszani a rádiók.

Ősszel jelenik meg Pink új albuma, a korong első bemutatkozó dalát, a So What-ot a héten kezdik játszani a rádió állomások. A dalt maga az énekesnő írta, és mint ahogy eddig megszokhattuk az énekesnőtől, ez is egy kimondós, Pink-agresszív dal lesz, vicces és szarkasztikus szakaszokkal.

A dal videoklipjét augusztus 22-én mutatják be az Amerikai Egyesült Államokban, augusztus 25-én pedig világszerte is debütál.

Mit csinál Pink október végéig, amikor megjelenik új albuma ? Új dalát és albumát fogja reklámozni. És igen, idén ősszel Európába is ellátogat, 2009-től pedig világkörüli turnéra indul.

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40616908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása