HTML

Friss topikok

Madonna Givenchy-t hord majd új turnéján

2008.08.15. 10:44 bellini

Madonna arra kérte a Givanchy designereit, készítsék el új turnéjának, a Sticky and Sweet fellépőruháit. A divatház nemrég bejelentette, hogy Ricardo Tisci felel majd az énekesnő ruháiért.

Ricardo Tisci, a Givanchy divatház designere készíti el Madonna Sticky and Sweet turnéjának fellépőruháit. Az énekesnő, aki holnap ünnepli 50-ik születésnapját a koncert megnyitóján hordja majd a divatház ruháit.

A Givanchy divatcég szóvivője elmondta, hogy Madonna ruháit a Givenchy Haute Couture készítette. Ricardo Tisci, aki ruhakölteményeiben előszeretettel használja a gótikus elemeket valamint a sötét színeket rendkívülien örvend a Madonnával való együttműködésnek: "Rendkívül szerencsés vagyok, hogy bemutathatom Madonnának a Givenchy Haute Couture világát".

"Madonna egy Szimbólum, egy Művész, egy Nő, aki iránt tiszteletet és rajongást érzek" - tette hozzá a designer.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb koncert hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89616937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása