HTML

Friss topikok

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi szombaton mondja ki a boldogító igent

2008.08.15. 14:56 bellini

Ellen DeGeneres humorista és életbeli partnere, a színésznő Portia de Rossi szombaton mondják ki egymásnak a boldogító igent, egy intim ceremónia keretén belül, Los Angelesben.

Családtagjaik és barátaik előtt kel egybe Ellen DeGeneres és Portia de Rossi, adja hírül a femalefirst.co.uk internetes bulvárlap, az esküvőt Los Angelesben tartják.

"Esküvőjük tényleg meg lesz tartva, az eseményen pedig 20-an lesznek jelen. Portia Zac Pose ruhakölteményét fogja majd viselni." - nyilatkozta a pár egyik ismerőse a magazinnak.

Az 50 éves Ellen és 35 éves partnere májusban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak, miután a kaliforniai legfelsőbb bíróság engedélyezte az azonos neműek házasságát.

Azt még nem lehet tudni, hogy milyen hírességek lesznek jelen kettejük esküvőjén, Justin Timberlake énekes azonban már felajánlotta, hogy elkészíti esküvői dalukat.

"Egyedi esküvői dalotok kell, hogy legyen. Ellen mindent írj le Portiáról, Portia te pedig Ellenről. Csodálatos éneket fogok alkotni" - nyilatkozta Justin Timberlake a két hírességnek.

A két színésznő 2004 decembere óta van együtt.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény bulvár pletyka sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57617389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása