HTML

Friss topikok

NÁKSI & BRUNNER A ZÜRICHI STREET PARADE-EN JÁTSZOTT!

2008.08.14. 15:14 bellini

17. alkalommal rendezték meg Zürichben a Street Parade nevű zenei fesztivált, ami ezúttal a barátság jegyében volt felelős partiarcok ezreinek egész napos felhőtlen szórakozásáért. A Náksi & Brunner-páros STEREO PALMA nevű formációjuk német nyelvterületen elért sikereinek köszönhetően kapott meghívást az eseményre, amely egyben a hazai DJ-duó novemberi svájci turnéjának előfutára is volt.

A line-up olyan neves DJ-ket és producereket vonultatott fel, mint Tom Novy, Andy Moor, Monika Kruse, Fedde Le Grand, Markus Schulz. A 4 színpad és a 25 kamionon összesen azonban több száz DJ pörgette a legjobb korongokat augusztus 9-én egész nap.

A Náksi és Brunner alkotta STEREO PALMA formáció Németországban, Svájcban és Ausztriában a DJ Manian (Cascada, Spencer & Hill, R.I.O.) kiadójánál nemrég megjelent új dala, a "Dreaming" abszolút jó apropó arra, hogy a 2 DJ a zürichi eseményen is bemutatkozzon. Másrészt pedig ezzel a bulival kellően előkészítették őszi svájci turnéjukat, amely garantáltan tovább növeli majd a hazánkban is egyre ismertebb STEREO PALMA projekt nevének ismertségét.

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj buli party együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93615847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása