HTML

Friss topikok

Medve támadt egy német turistára Romániában

2008.08.14. 10:57 bellini

Egy 26 éves német turistára támadt a medve csütörtök reggel, a Bucegi hegység Lunca Padinei nevezetű helyén. A turistát alvás közben érte a támadás, állapota stabil.

Ismét medvetámadásra került sor Romániában, ezúttal egy 26 éves német turistát, alvás közben érte a támadás. A férfi és két társa éppen sátrukban aludt, amikor a fenevad rájuk támadt.

A hegyimentők értesülései szerint a három német fiatalt egy román társuk kísérte, aki egy mellettük lévő sátorban aludt. A két sátor tilos helyen volt felállítva, ugyanis Lunca Padinei-en tilos a sátorozás, éppen a medvék gyakori felbukkanása miatt.

A 26 éves Cristoph Schultz a Mediafaxnak elmondta, hogy a támadás percek alatt történt, fel sem tudta fogni mi történik vele. A fiatal férfit jelenleg kórházban ápolják, állapota stabil, jelenleg kivizsgálások alatt áll.

Szólj hozzá!

Címkék: hír állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23615453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása