HTML

Friss topikok

Ábel Anita újra szinkronizálná Brendát

2008.08.13. 13:22 bellini

Brenda, Brendon, Kelly, Dylan – visszatérnek a kilencvenes évek kulsorozata, a Bevely Hills 90210 kedvencei! Az Egyesült Államokban hamarosan képernyőre kerül sokak kedvencének remake-je, az újraforgatott változatban a hírek szerint Shannen Doherty feltűnik majd. Shannen, azaz Brenda magyar hangja, Ábel Anita elárulta, szívesen szinkronizálná újra az egykori tinilányt.

 

A Beverly Hills 90210 újraforgatott epizódjai immár csak 90210 címmel futnak majd Amerikában szeptember elejétől. Nagy a titkolózás a produkció körül, annyi azonban már kiszivárgott, hogy Shannen Doherty, azaz Brenda – aki négy évadon át szórakoztatta a nézőket – biztosan szerepel.  Brenda magyar hangja, Ábel Anita közel tíz év távlatából is szeretettel néz vissza a kultsorozatra. A Walsh család kalandjait egyébként tavasz óta sugározza a VIVA, jelenleg a második évad fut.

 

„Már jó régen, körülbelül 9-10 éve volt, hogy szinkronizáltam a Bevelry Hills 90210-t, amelyet ma is gyakran megnézek a VIVÁ-n! Szakmailag is nagy dolog volt, egy olyan sorozatban dolgozni, amely ekkora sikereket ért el külföldön, ráadásul ennek köszönhetem, hogy azóta is én vagyok Shannen Doherty magyar hangja! Nagyon szerettem azokkal dolgozni, akik rajtam kívül részt vettek a szinkronizálásban, jó csapat voltunk! Sokat buliztunk együtt, megünnepeltük például a századik részt is! Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz majd az újraforgatott változat, és arra is, hogyan fogadják majd a mai fiatalok. Igaz, a mostanit is szeretik. Hiába, csak a ruhák lettek mások, de a tinik problémái nem… Ha Shannennek is van benne szerepe, várom, hogy újra szinkronizálhassam őt, mint Brendát!” – nevetett Anita.

 

Bár a nagy sikerű sorozat remake-jét hamarosan bemutatják Amerikában, de a magyar nézők sem maradnak Beverly Hills 90210 nélkül: a VIVA műsorán ősztől jön a harmadik és a negyedik évad is.

Szólj hozzá!

Címkék: tv celeb magyar sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37614169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása