HTML

Friss topikok

Zenei óriások egy színpadon, a Billentyűsök Éjszakáján

2008.08.12. 14:13 bellini

Minden zenekarnak megvan a rajongói köre, akik kívülről fújják számaikat, követik őket fellépéseik helyszíneire. A változatosság gyönyörködtet, azaz a legtöbb muzsikakedvelőnek nem egy hanem több együttes tartozik kedvencei közé. Sőt vannak, akik egyes korszakok meghatározó bandáit egytől-egyig szeretik különösen az adott zenei stílusban meghatározó jelentőségű szerzeményeiket.

A rajongók véleménye szerint a világ legsikeresebb és legszórakoztatóbb koncertjeit, pedig azok a zenei formációk adják, amelyeknek tagjai különböző együttesek vezéregyéniségeiből állnak össze.

A különféle bandákból egy formációvá alakult személyiségek ugyanis a színpadon egy megismételhetetlen produkciót nyújtanak az esemény egyedisége, formabontó stílusa, különböző egyéniségük és zenei zsenialitásuk egységgé formálása miatt.

A magyar zenerajongókra most egy ilyen felejthetetlen este vár. Egy színpadon láthatják az elmúlt ötven év ünnepelt zenekarainak billentyűseit. Jean Michel Jarre, vagy Vangelis koncertjei is csodálatosak, ám ha a magyar zenei élet vezéregyéniségei állnak a billentyűk mögé, hogy minden tehetségüket és energiájukat egységbe kovácsolva adják át egy felejthetetlen fellépés idejére, azt minden rajongónak látnia kell. A Billentyűsök Éjszakáján fellépők névsora, minden zenekedvelő szívét megdobogtatja. Benkő László az Omega együttes billentyűse, aki bár kevesen tudják, de játszott a Benkó Dixieland Band -ben is. Zenei produkcióival szóló albumaival is letette már régen névjegyét a zene asztalára. Berkes Gábor, akinek nevét legtöbben az Első Emelet, az Emberek és a Rapülők zenekarokhoz kötik, ám emellett sikeres színpadi szerző, valamint számtalan dal és reklámzene fűződik nevéhez, ezenkívül zenei menedzserként is elismert. Gidófalvy Attila a Karthago és a Lord zenekarokban alkotott felejthetetlent, valamint zeneszerzőként, dalíróként is elismert. Jankai Béla a Prognózis együttes meghatározó személyisége, dalírója de játszott már az Omegával is, valamint a Voga-Turnovszky-duó egyik zenei felelősét is tisztelhetjük személyében. A Bulldózer együttes tagja, jelenleg a Benkő Lászlóval közös B-Project formációval lép fel rendszeresen országszerte. Pálvölgyi Géza, akihez kapcsolódóan elég csak azokat a zenekarokat, formációkat megemlíteni amelyeket tehetségével egészített ki, és nincs is több kérdés zenei munkásságához fűződően. Pályafutása alatt az East, a Skorpió, a Charlie produkció és a Tátrai Band sorait erősítette. Závodi Gábor aki a Mex zenekarban zenélt, emellett rendszeresen láthattuk Demjén Ferenc és Koncz Zsuzsa koncertjeinek állandó billentyűseként. Dalszerző, akit mostanában Rúzsa Magdi fellépésein láthat a közönség a színpadon.

Ezek a rendkívüli billentyűsök és zeneszerzők egy fergeteges zenei csemegével várják a közönséget szeptember 26-án a Papp László Budapest Sportarénában. Ismert valamint erre az alkalomra írt új dallamokat hallhatnak tőlük a muzsika rajongói, az egyedi produkciót pedig a különböző stílusok és hangszerek kavalkádja teszi különlegessé. Meglepetés sztárvendégek is színesítik majd a koncert hangulatát. A produkciót három nagyszerű zenész segíti, Madarász Gábor a szólógitárnál, Szentmihályi Michel Gábor a doboknál és Zsoldos Tamás a basszusgitárnál.

Ha szeretted a Lénát, ha hallod még az elefántdübörgést, ha azt beszéli már az egész város, ha tele van a város szerelemmel, ha él még egy Kis Generáció, akkor őrülj meg és engedd el magad a Billentyűsök Éjszakáján.

A nem mindennapi rendezvény szünet nélkül – két óra időtartamban kerül megrendezésre.

Időpont: 2008. szeptember 26., péntek
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyárak: 4500 Ft (álló), 6500 Ft (üllő). Jegyek kaphatók a TICEKETPRO hálozatában.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar koncert buli sztárok énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100612523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása