HTML

Friss topikok

Beverly Hills 90210 spin-off: Tori Spelling meggondolta magát

2008.08.12. 14:45 bellini

Tori Spelling amerikai színésznő meggondolta magát és nem kíván többé feltűnni a Beverly Hills 90210 spin-off-jában, mert kevesebb gázsit adnak neki, mint kolléganőinek.

Kevesebb fizetést kapna mint Jennie Garth és Shannen Doherty, ezért nem kíván többé feltűnni Tori Spelling a Beverly Hills 90210 című sorozatban, adja hírül a hollywood.com.

A színésznő egyik ismerőse szerint amikor Tori Spelling meghallotta, hogy 10.000 és 20.000 dollár közötti gázsival jutalmazzák színészi törekvéseit, szemben Jennie Garthal és Shannen Dohertyvel akik jóval többet kapnak szerepükért, azonnal elhagyta a forgatási helyszínt.

"Jelen pillanatban Tori nem szándékozik szerepelni a Beverly Hills, 90210 spin-off-jában." - nyilatkozta a színésznő szóvivője, adja hírül a Usmagazine.com.

Tori Spelling ezelőtt két hónappal lelkesen mesélt arról az újságoknak, hogy ismét Donna Martin szerepébe bújhat, a CW csatorna által készített sorozatban.

Az új sorozatot szeptember 2-án mutatják be az Amerikai egyesült Államokban. Egyes források alapján az eredeti sorozat készítője, Darren Star nem vesz részt az új sorozat munkálataiban.

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat film pletyka színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29612561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása