HTML

Friss topikok

Bartók Eszter Brüsszel után most Spanyolországba készül

2008.08.12. 13:02 bellini

Bartók Eszter a nyári hőség ellenére nem nyaralásra készül Spanyolországba, hanem legújabb zenekari formációjával, a Hangfestők trióval az idei Zaragozai Világkiállítás kiemelt eseményén lép színpadra egy rendkívül különleges zenei produkcióval.

Bartók Eszter a közelmúltban tért vissza Brüsszelből, ahol egy a kelet-közép európai országokat bemutató kulturális rendezvényen közel ezer fő magas rangú politikus és közéleti személy előtt lépett fel legújabb zenekari formációjával, a Hangfestőkkel. 

A rendkívül különleges felállás ötlete, a két elismert gitárművész Shina Róbert (klasszikus gitár) és muzsikustársa Vidák Róbert (flamenco gitár) ötlete alapján született meg, akik az énekes-zeneszerző eMeRTon-díjas Bartók Esztert választották produkciójukhoz. A Hangfestők trió előadásában magyar népdalokból álló műsort adnak elő spanyol flamencoval és argentin tangóval ötvözve. A teljesen egyedi zenei fúzió a brüsszeli koncertet megelőzően közel teltházas közönség előtt mutatkozott be itthon a Szépművészeti Múzeumban. A produkció különlegessége és kifinomultan egyedi hangzásvilága miatt kiemelkedő a mai hazai divatos zenei irányzatok közül. Ezt igazolja az is, hogy a Hangfestők meghívást kapott Spanyolországba is az idei világkiállításra Zaragozába, ahol a magyar pavilon kiemelt eseményén, augusztus 24-én a Magyar Nemzeti Napon lépnek fel.

A spanyolországi fellépés előtt a Hangfestők formáció augusztus 13-án szerdán 20 órától lép fel a Millenáris Parkban. A koncert díjmentesen látogatható.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8612409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása