HTML

Friss topikok

A szülők 72%-a kémkedik gyereke után az interneten

2008.08.11. 17:33 bellini

Egy nemrég, Angliában elvégzett kutatás során kiderült, hogy a szülők 72%-a szigorúan felügyeli gyermeke tevékenységét az interneten. A kutatást a Garlik végezte.

Az internetes tevékenységekkel foglalkozó Garlik kutatása során kiderült, hogy a szülők 72%-a kémkedik gyereke után az interneten. Négyből egy felnőtt titkos csatlakozással kapcsolodik az internetre, hogy elolvashassa gyermeke e-mailjeit.

Ugyanakkor a szülők negyede fantom regisztrációt készít, hogy saját gyerekével kapcsolatba lépve figyelhesse mint viselkedik a gyereke az interneten.

A kutatás szerint Angliában 750.000, 8 és 12 éves gyermeknek van social network oldalon regisztrációja, annak ellenére, hogy a regisztrációt általában 13 év felett engedik csak meg.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47611005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása