HTML

Friss topikok

Pocakparti Ábel Anitával, Kumin Viktóriával és Vágó Pirossal

2008.08.08. 10:27 bellini

Lovász Laci nem győzte kapkodni a fejét, amikor három kismama vette körül a Danubius reggeli műsorában. A Csili vendége volt Ábel Anita és Kumin Viktória, a téma pedig a várandós Vágó Pirossal együtt mi lehetett volna más, mint a kisbaba. Hamarosan ugyanis mindhárom hírességhez bekopogtat a gólya!

Babaruhákról, málnalevél-teáról, apás szülésről és köldökzsinórról folyt a beszélgetés a Danubius Rádió reggeli műsorában. A Csili férfi műsorvezetője, a gyakorló apuka Lovász Laci csak kapkodta a fejét a három sztár-kismama között. A Danubiust természetesen Vágó Piros képviselte, mellette Ábel Anita és az RTL Klub híradósa, Kumin Viktória osztotta meg tapasztalatait a hallgatókkal – és nem utolsó sorban egymással. És amikor három kismama összeül, bizony a babavárás körüli teendők a legfontosabb témák. Kiderült az is, hogy a leendő mamák bizony már alig alszanak.

„Engem csak a meleg készít ki, úgyhogy a talpamra, mert valamiért ott jön ki leginkább, hogy melegem van, vizes törölközőt teszek. Ez szerencsére csendes, és a férjem nem ébred fel rá…” – mosolygott Vágó Piros. Kumin Viki elmondta, neki a reggeli ébredés okozza a legnagyobb gondot.

Reggel nehéz valahogy beüzemelni magam, mert akkor még a csontjaim, izmaim nem állnak össze. Ilyenkor még pingvinmozgásom van, de később már méltóságteljesen tudom róni az utcákat!” – mesélte vidáman.

Ábel Anita azt is elárulta, milyen irányba változtatta meg a közelgő anyaság.

„Nem lettem hisztisebb. Persze, volt egy alap, amire már nem akartam építkezni – nevetett a csinos kismama. – Egyébként a múltkor sokkot kaptam, amikor a kutyát sétáltattam. Megálltam a zebránál, és lenéztem, a hasamtól viszont már nem láttam a lábfejem! – árulta el Anita, akit hihetetlenül boldoggá tesz, hogy hamarosan édesanya lesz.

Az anyukák kicserélték a tapasztalataikat, és kiderült, aludni már egyikük sem tud túl sokat, viszont mindannyiuk férje nagyon jól viseli a babavárás izgalmait, ráadásul mind a hárman apás szülésre is készülnek. Az is közös a kismamákban, hogy még egyikük lakásában sem teljes a gyerekszoba, az utolsó simítások még mindenhol hátravannak…

Szólj hozzá!

Címkék: magyar sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35606424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása