HTML

Friss topikok

Morgan Freeman 24 év után elválik feleségétől

2008.08.07. 11:55 bellini

Morgan Freeman, aki pár nappal ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett, elválik feleségétől, Myrna Colley-Lee-től, akivel csaknem 24 éve vannak együtt, nyilatkozta a színész ügyvédje.

Morgan Freeman ügyvédje, Bill Lucket az Access Hollywood tv csatornának elmondta, hogy az Oscar díjas színész és felesége már 2007 decembere óra külön élnek, adja hírül a dailymail.co.uk.

A hírek szerint a sztár és felesége már a válópapírokat intézik. A hír azután kapott szárnyra, hogy a 71 éves színész pár nappal ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett.

Freemant súlyos sérülésekkel, helikopterrel szállították kórházba, miután autója többször felborult Mississippi államban. Jelenleg Freemnat egy Memphis-i kórházban ápolják.

Freeman nem egyedül utazott, a pletykák szerint vele volt jelenlegi barátnője, a 48 éves Demaris Meyer. A baleset után a színészt azonnal megműtötték.

Morgan Freeman és felesége Myma Colley-Lee 1984-ben mondta ki a boldogító igent. A színésznek előző házasságából egy lánya született, Jeanette Bradshaw, de van egy örökbefogadott gyereke is, Deena.

Előző kapcsolataiból két fia is született, Alfonse és Saifoulaye.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4604912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása