HTML

Friss topikok

Jennifer Aniston ősszel férjhez meg

2008.08.07. 13:14 bellini

Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok sorozatból híressé vált színésznő, ősszel megy hozzá barátjához, az énekes John Mayerhez, akivel április óta vannak együtt, adja hírül a dailymail.co.uk.

Az amerikai OK! magazin arról ír, hogy a 39 éves Aniston az "év esküvőjére" készül, Vera Wang márkájú menyasszonyi ruhájával. A menyegzőt intim környezetben tartanák a színésznő Beverly Hills-i otthonában.

A színésznő legjobb barátnője, a szintén színész, Courtney Cox lesz majd a koszorúslány, az OK! magazin szerint. A hírek szerint a fiatal pár Krétára menne nászútra.

"Elérte azt az életkort, amikor már nemcsak a szívével gondolkozik, hanem az eszével is." - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátja. A magazin szerint Aniston már a gyerekeken is gondolkozik.

Aniston szóvivője a sajtónak azt nyilatkozta, hogy a most felröppenő hírek csupán csak kitalációk.

Jennifer Aniston, Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője, rengeteg szerelmi csalódást élt már át: volt férje Brad Pitt összeállít Angelina Jolie színésznővel, akivel jelenleg már három közös és még három örökbefogadott gyereke van. Kapcsolata Vince Vaughn színésszel is zátonyra futott, csaknem egy évnyi boldogság után. Legutóbb Jennifer Paul Sculfor modellel járt, kapcsolatuk a zsúfolt programok miatt szakadt meg.

1 komment

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40605081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsu 2008.08.08. 14:03:07

Hát én sok boldogságot kívánok és azt hogy ne csalódjon!
süti beállítások módosítása