HTML

Friss topikok

GYÁR Fesztivál - újra dübörög a Vasgyár!

2008.08.04. 19:01 bellini

A tavalyi nagy sikerű Nász Fesztivál szervező csapata az idén augusztus 8-9. napjára tűzte ki a tavalyi vasgyári buli folytatását, GYÁR Fesztivál néven. A szervezők (a Miskolc és Környéke Fiataljaiért -MKF - Egyesület és a Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub) még a tavalyinál is nagyobb durranást ígérnek a Vasgyár téglafalai között. Fellép a Kowalsky Meg a Vega, a Ladánybene 27 és két nagy nevű külföldi rap előadó, a kanadai GhettoSocks és a horvát DJ Sense.

Idén is lesz fesztivál a Diósgyőri Vasgyár falai között, ahol a tavalyi NÁSZ Fesztiválhoz hasonlóan jól megfér majd egymással a hip-hop és a rock, az extrém sportok és a kultúra. A szervezők a megújulás jegyében, az idén GYÁR Fesztiválra keresztelték a bulit azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ezzel is segítsenek új funkciót adni a kiürült gyárépületeknek, vagyis azt szeretnék, ha minél több miskolci és nem miskolci gondolna úgy az elhanyagolt gyárrészekre, mint egy új fejlődési lehetőségre, nem pedig a múlt poros maradványára.

A GYÁR Fesztivál az idén is igen színes kínálattal várja az érdeklődőket. Az Info Miskolc színpad gazdag rockzenei kínálata mellet (Ladánybene 27, Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Kaukázus, PieOnEar, PiknikPark) mellett ismét nagy terepet kap a hip-hop kultúra is. A HIP-HOP színpadon a nagynevű külföldi előadók mellett (GhettoSocks (CAN) Dj, Sense (CRO)) a hazai underground hősei is helyet kapnak, (Tibbahnation Compilation 4 Tour, Hősök, Bobakrome).

Augusztus 8-án, az extrém sportok kedvelőinek nagyszabású BMX bemutatóra kerül sor a Factory Sport Arénában a világhírű német Tobias Wicke és az osztrák Senad Grosic részvételével.

2 komment

Címkék: zene magyar koncert buli party rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88600397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása