HTML

Friss topikok

Erdőhegyi Brigi: Nem sikerült! Felismertek

2008.07.31. 14:36 bellini

Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt ajándékkal lepte meg a zenebarátokat. Ez pedig nem más volt, mint az, hogy a Bizalom című dalhoz ingyen juthattak hozzá az érdeklődők. Brigi ugyan mostanában sokat netezik, de nem hitte volna, hogy ennyire be fog jönni az embereknek a letöltés.

- A minap az egyik bevásárlóközpontban sétáltam és az egyik szimpatikus pár férfi tagja „Igazi bizalom, hiszem és akarom. Nincs több csalódás” sorokat dúdolta szerelmének. Bizony nagyon jól esett. Gondoltam észrevétlenül elmegyek mellettük, de nem sikerült. Meglepetésemre felismertek. Gratulációkat követően beszédbe elegyedtünk és kiderült, hogy a weboldalamról töltötték le a Bizalom című dalomat, és már az első hallgatásra a kedvencük lett, azóta többször meghallgatták, sőt meg is tanulták a sorokat – mesélte a nem mindennapi sztorit Erdőhegyi Brigi.

- Először szkeptikusan fogadtam a sajtósom ötletét, hiszen nem gondoltam volna, hogy így könnyebben eljut a munkám a közönséghez, de végül meggyőzött és belevágtunk. Jelentem az akció sikerrel zárult, hiszen csak a hivatalos site-omról, a brigi.net-ről közel 10 ezer ember jutott hozzá a slágerhez. – tette hozzá az énekesnő.

Megtudtuk, hogy többen nem csupán letöltötték, hanem meg is írták a véleményük a szerzeményről.

- Hangulatomtól függően választom ki, hogy milyen zenét hallgatok. Ennek ellenére van pár zeneszám, amit bármikor szívesen beteszek. Ezek legújabb tagja a Bizalom című dal, ami egyrészt azért nyerte el a tetszésem, mert könnyed, fülbemászó dallamához olyannyira illik a kellemes énekhang, hogy a kettő együttese, bármikor selymesen hat az emberi fülre. Másrészt, mert számomra nem csupán a zene, hanem maga a szöveg is nagyon fontos. És mi lehet szebb annál, mint amikor egy zeneszöveg mondanivalója, üzenete a szeretet egyik tartóoszlopával kapcsolatos. – idézte az egyik véleményt Brigi, aki ha minden jól alakul, hamarosan újabb érdekességgel rukkol majd elő.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr99594381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása