HTML

Friss topikok

A szexi idomoktól megbénult az Oktogon forgalma

2008.07.31. 14:31 bellini

Bódi Sylvi úgy döntött, kezébe veszi szerelmi életét: szexi rendőrruhájában szinte megbénította az Oktogon forgalmát: csak egy cél lebegett a szeme előtt, hogy megtalálja egyelőre még ismeretlen udvarlóját. Sylvi segítségére siettek barátnői, akik dögös mini ruhákban állították meg a járókelőket és az arra haladó autósokat: "Látta valaki a rejtélyes hódolót?!"

De vajon ki a titokzatos csokiember? Bódi Sylvi talán átverés áldozata, vagy régi párja próbál így a közelébe férkőzni?

Sylvi titokzatos rajongója egyik napról a másikra eltűnt, s a szépséges modell úgy döntött, nem várja tétlenül, hogy egyszer csak bejelentkezzen. Igaz a férfivel egyszer találkozott egy rövid randevú erejéig, az udvarló akkor is csoki jelmezt viselt.

"Vagy csúnya, vagy egy jó bulinak fogja fel, vagy úgy gondolja, hogy másképp nem lehet hozzám közel kerülni! A klasszikus felhívlak és találkozunk, már úgy látszik, kiment a divatból" – idegeskedett Sylvi.
A népszerű modell a találkozó óta azon töpreng, kit rejthet az álarc, hiszen hódolója ijesztően sokat tudott róla - vagy egy régi ismerőse, vagy egy fanatikus rajongó, aki minden eddig megjelent cikket elolvasott róla.

„Most már türelmetlenül várom, hogy felfedje kilétét, minden járókelőt, autóst megfigyeltem, talán ad valami jelet, ha már „nyilvános körözést” adtunk ki utána” – folytatta már kissé talán mérgesen.

Sylvi úgy érzi, hogy ezzel a gesztussal ő megtett mindent, ami egy kíváncsi nőtől elvárható, most azonban a Csokiembernél a labda. Vajon mi a következő lépése, mivel lepi meg vágyai hölgyét?

Lehet, hogy a legnagyobb meglepetés az lesz, ha a titokzatos férfi felfedi kilétét? Talán előző szerelme próbál újra a közelébe férkőzni, esetleg ugyanaz a férfi csapja a szelet Sylvinek is, mint Kustánczi Liának?

1 komment

Címkék: celeb szépség sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56594367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása