HTML

Friss topikok

Letartoztatták Shia LaBeouf színészt

2008.07.28. 10:29 bellini

Letartoztatták Shia LaBeouf amerikai színészt, Hollywood feltörekvő színészét, miután a rendőrök szerint ittasan okozott balesetet, melyben maga is sérüléseket szenvedett.

Balesetet okozott Shia LaBeouf amerikai színész, a Transformers sztárja, akit ittas vezetés alapos gyanújával tartoztattak le, adják hírül a bulvárlapok. A színész maga is megsérült a balesetben.

A 22 éves színész, aki az Indiana Jones legújabb részében Harrison Ford oldalán domborított, szombat éjjel okozott autóbalesetet Los Angelesben, a baleset során LaBeouf is megsérült.

A rendőrségi információk szerint a színész mellett ülő nő is sérüléseket szenvedett. LaBeouf-t a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban kezelik, vasárnap reggel műtötték meg sérült karját, adta hírül a helyi rendőrség szóvivője.

Az elmúlt években egyre több híresség okoz közúti balesetet. Ezek között található Linday Lohan, Haley Joel Osment és Paris Hilton is, aki emiatt három hetet töltött börtönben.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20589042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása