HTML

Friss topikok

51%-al növekedett a Samsung profitja

2008.07.25. 11:30 bellini

A Dél-Koreai Samsung Electronics vállalat 51%-os növekedést ért el az év második felében 2,1 milliárd dollár profitra tett szert, ezzel pedig nem teljesítette az elemzők számításait.


2.140 milliárd won, azaz 2,1 milliárd dolláros profitot ért el a Samsung Electronics az év második harmadában, adja hírül a Reuters hírügynökség, ezzel pedig alámaradt az elemzők számításaihoz képest.

Tavaly a vállalat az év második harmadában 1,420 milliárd wonnak megfelelő profitot könyvelt el. Az elemzők 2.300 milliárd wonnak megfelelő profitra számítottak.

A vállalat, amely a világ legnagyobb LCD képernyőit és belső memóriáit gyártó cégek egyike, értékpapírjai 4%-al csökkentek, a negyedévi mérleg közlése után.

Április-június között a cég operatív profitja 1.890 milliárd wonra tehető, szemben a tavalyi év hasonló periódusához képest, amikor 911 milliárd wonnak megfelelő profitot jegyeztek.

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11585039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása