HTML

Friss topikok

Szexvideó került elő Madonnáról ?

2008.07.24. 10:58 bellini

A nemzetközi sajtó múlt hónapban bejelentette, hogy Madonna és Guy Ritchie elválik. Most pedig egyre több hír kap szárnyra az énekesnő hűtlenségéről.

A nemzetközi sajtó egyre többet foglalkozik Madonnával, és annak életével. Nemrég egy amatőr fotós filmre vette amint az énekesnő szexuális viszony folytat Alex Rodriguez baseball játékossal.

Alig jelent meg a hír, miszerint szexvideó került elő Madonnáról és állítólagos szeretőjéről, Alex Rodriguezrők, a bulvárlapok máris jobbnál jobb összegeket ígérnek, hogy megkaparinthassák a felvételt.

A brit The Mirror lap szerint a férfi, aki filmre vette Madonna és Rodriguez szerelmi légyottját, egy New York-i hotelben, csaknem 2 millió dollárt kér a videofelvételért.

Idő közben az énekesnő ügyvédjei minden követ megmozgatnak, hogy megállítsák a videó előkerülését. Madonna ügyvédjei azzal fenyegetőznek, ha kiderül, hogy az említett videón XXX felvétel van, a férfira nagy per várhat, aminek következtében akár börtönbüntetést is kaphat, mivel megsértette az énekesnő magánéletét.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80583063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása