HTML

Friss topikok

DJ Szatmári klippremier ma a VIVÁN!

2008.07.22. 14:02 bellini

Ma délután lehull a lepel: végre láthatjuk az új DJ Szatmári feat. Jucus-klipet. A DJ és énekesnője nemrégiben forgatott kisfilmet vadonatúj "Táncol a nyár" című dalukhoz, ezúttal latinos elemekkel fűszerezve.

A Dred által vezetett forgatás eredménye - kész klip formájában - kedden 16 óra után, a VIVA Interaktív második órájában debütál. A műsor vendége lesz természetesen DJ Szatmári.

Igazi nyári hangulatot áraszt Szatmári és Jucus újdonsága, amely a lemezlovas eddigi legbulisabb és legvidámabb dala. Az elmúlt években számos feledhetetlen klubsláger tulajdonosa abszolút átadta magát a napfényes évszak érzésvilágának, így készült el a közelmúltban a "Táncol a nyár" című vadonatúj sikervárományos.

A dal hangvételének megfelelően a klip egy mediterrán kisváros érzését adja vissza. Erre a legmegfelelőbb helyszínnek Szentendre zegzugos, hangulatos utcái bizonyultak. Jucus egy a déli országokban használatos és népszerű robogóra pattant, és ott énekelte a dalt a kameráknak. DJ Szatmári mindeközben egy utcai harmonikást alakít a klipben. A 10 órás forgatás alatt folyamatosan 35 fokban zajlott a munka.

A júliusban megjelent dal már megjelenés előtt felkerült a DJ-k által szerkesztett MAHASZ Dance Top 40 listára, jelenleg is a top 10-ben van.

Szólj hozzá!

Címkék: zene video dj magyar videoklip énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3579970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása