HTML

Friss topikok

Kelly Osbournet eljegyezték ?

2008.07.21. 13:22 bellini

Egyetlen szó sem hagyta el Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne lányának száját, a találgatások mégis elkezdődtek, megkérték a kezét, hozzámegy barátjához a modell Luke Worrellhez.

Újabb spekuláció látott napvilágot a sztárok világában. Ezúttal Kelly Osbourneról járja a hír, miszerint barátja, a modell Luke Worrell eljegyezte. A pletyka azután kelt szárnyra, hogy az énekesnő, színésznő, TV személyiség gyűrűsujján, egy hatalmas gyűrű ékeskedik.

Ozzy Osbourne lányát London utcáin, vásárlás közben fotózták le, ujján a gyűrűvel. A híresség és hozzátartozói nem nyilatkoztak még a pletykákkal kapcsolatosan.

Kelly egyáltalán nem csinál titkot románcából Worrellnel, aki a modellkedés mellett nagy BMX fan is. A párt, aki 2008-ban jött össze, egyre többet látni hivatalos eseményeken, sőt a fiatalember egyszer Sharon Osbourne vásárlóturájára is elkísérte kedvesét és anyósát.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59577984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása