HTML

Friss topikok

Bagi Iván megúszta szárazon

2008.07.15. 09:54 bellini

Bagi Iván, a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL fesztivál sztárcsapatának hatodik tagja még az orkán erejű szélben és szakadó esőben is elindult Budapestről, hogy elsajátítsa Balatonfüreden a vitorlázás alapjait. Az égiek azonban megkegyelmeztek neki, a vízen töltött három és fél órára kitisztult az ég, így Iván szikrázó napsütésben, s a vitorlázáshoz tökéletes szélben szelhette a Balaton habjait.

„Nem beszélgethetnénk inkább irodalomról?” – viccelődött oktatójával a TV2 népszerű humoristája, amikor a szélirányok megállapításának tudományát kezdte magyarázni Láng Péter. „Hihetetlen érzékeny személyiséget kíván ez a sport, olyan apró jeleket kell észrevenni, s azokra lehetőség szerint reagálni is, hogy professzionális vitorlázók szerintem csak különösen szenzitív emberekből válhatnak” – állapította meg Iván az óra végén.

Bagi Iván, mint a regatta többi, megközelítőleg 3000 versenyzője július 18-án, pénteken 9.00 órakor rajtol el a 40. Kékszalag mezőnyében a balatonfüredi kikötőből. A TV2 parodistája a Nautic osztályban méretteti meg magát, de hogy a hírességek versenyében hányadik helyen ér célba, még a jövő zenéje. Riválisai Keleti Andrea, Fábry Sándor, Váczi Gergő, Laky Zsuzsi és Sándor Orsi lesznek.

Idén negyvenedik alkalommal rajtol el a legismertebb és legnagyobb hazai vitorlásverseny mezőnye, a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztiválon. A július 17. és 20. között megrendezésre kerülő regattán a legmodernebb hajók és a hagyományos felépítésű vitorlások versenyezhetnek egymás ellen, hogy elhódítsák a Balaton legirigyeltebb vitorlás-trófeáját, a Kékszalagot. A gyerekek is összemérhetik tudásukat és rátermettségüket, egy nappal a nagy verseny előtt, 17-én a Kékpántlikán.

Szólj hozzá! · 4 trackback

Címkék: esemény celeb magyar rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90568861

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: portable fish finder 2018.12.11. 02:23:26

"Hamar tönkremegy benne az elektronika" - Szívatós

Trackback: fish finder reviews 2018.11.11. 05:50:02

Soup supper potluck flyer free template - tuazing

Trackback: portable fish finder 2018.08.26. 02:12:27

Where can i make an mclovin id generator - Stamp effect indesign

Trackback: fish finder reviews 2018.08.05. 23:00:47

Paci és Én - London Calling (by me not the Clash)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása