HTML

Friss topikok

Wizz Air online kezdeményezhető banki átutalásos fizetési módszert vezetett be Magyarországon

2008.07.09. 11:45 bellini

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága tovább bővítette szolgáltatásainak körét. Mostantól kezdve a hitelkártyával és bankkártyával nem rendelkező utasok számára a Wizz Air online kezdeményezhető banki átutalásos fizetési módot ajánl. A szolgáltatást a wizzair.com weboldalon keresztül foglaló, Magyarországról és Romániából induló utasok vehetik igénybe. Eddig ez a fizetési mód csak a call centeren keresztül volt elérhető.

Az új szolgáltatás a legolcsóbb módja a foglalásnak a Wizz Air-nél, mivel a légitársaság nem számol fel fizetés kezelési költséget a banki átutalás után. A szolgáltatás egyszerűen igénybevehető a foglalás során a ‘banki átutalásos fizetési mód’ kiválasztásával.
Azoknak az utasoknak akik ezt a fizetési formát választják legalább 14 nappal a tervezett indulás előtt le kell foglalniuk repülőjegyüket. Amennyiben a teljes fizetendő összeg nem érkezik meg 5 nappal a foglalás után a megadott bankszámlaszámra, a rendszer autimatikusan törli a foglalást.

Magyarországon az utalást forintban, az alábbi bankszámlára kell elküldeni:
Wizz Air bankszámlaszáma: HU55 11742173-20153069 (OTP Bank)
Bankszámla tulajdonos neve : Wizz Air Hungary Kft.

További információkért látogass el a wizzair.com weboldalárra.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81560229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása