HTML

Friss topikok

Michelle Williams filmet készítene Heath Ledger életéről

2008.07.09. 10:38 bellini

Michelle Williams színésznő filmet készítene a nemrég elhunyt Heath Ledger életéről, hogy három éves kislányuk, láthassa ki is volt valójában édesapja.

A színésznő, aki csaknem összetört, amikor januárban lakásán holtan találták a egykori vőlegényét, azt szeretné ha barátai és azok a színészek akik Heath Ledgerrel együtt forgattak, elmesélnék milyen is volt a színész valójában, hogy lányuk, Matilda, megismerhesse édesapját, adja hírül a femalefirst.co.uk.

"Michellenek ez nagyon fontos. Mindig összeszorul a szíve ha arra gondol, hogy Matilda milyen fiatalon vesztette el édesapját és nem fog emlékezni rá." - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátja.

Februári közleményében Michelle arról beszélt, hogy nehezen éli meg Ledger elvesztését, azonban kislánya, Matilda sokat segít ebben.

Heath Ledger és Michelle Williams a Túl a barátságon című film forgatásán ismerték meg egymást, 2004-ben. Közös kislányuk, Matilda 2005-ben jött a világra. Kapcsolatuk azonban nem működött, 2007-ben elváltak útjaik.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb bulvár színész sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22560093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása